En kväll på Cleo!

Det var otroligt roligt i fredags, jag och Carro gick till Elisabeth och spelade spel. Jätte roligt var det, men lite pinsamt var det att efter en och en halv cider började jag bli klumpig, sparkade omkul en ciderflaska när jag skulle resa mig upp som tur var den tom, Men söta Elisabeth bjöd mig på morötter och det var ju jätte snällt. Min mage blev ju jätte nöjd ;). Oj vad jag och Carro hade köpt att dricka och detta märktes efteråt också..men det var det värt för kvällen var ju riktigt rolig. I alla fall efter att jag och Carro var hos Elisabeth och Linus gick vi för att möta upp Jonna.

Sedan var vi på förfest hos Frida och såg på Idol, och det var en riktig trevlig stämning och det känndes ju jätte bra. Senare kom det även två killar, vet ej riktigt vilka de var, men det spellar ju inte så stor roll jag är inte singel och jag minns ju inte så mycket heller för den delen ;)

Jag minns att innan vi skulle fara ut på Cleo så skulle jag sätta på mig skorna "ler" jag tog Elisabeths väska och trodde det var min sko "skratt".

Kvällen var lyckad och roliga händelse uppstod som det med två killar som försökte stöta på alla i gänget och en av denna killar stötte på mig och Elisabeth, senare på Carro. I alla fall så sade vi att vi var gifta, han log lite kanske han trodde vi var gifta ;)

Här kommer lite bilder från kvällen

image78 Lite full var man ju ;) Men smilet måste ju vara med :)

image79 å ett smile till :)

image80 Detta vet jag inte alls vad jag gör, pease eller försöker jag flyga? ;)

..måste lägga in fler bilder, men nu ska jag ut på promenad!! Natti natti!

Dagarna går riktigt snabbt..

Just nu sitter jag här hemma och funderar på plugget, inte ovanligt som denna tid. Det blir ganska mycket plugg och funderingar. Men det är riktigt härligt att kunna ta sin egen tid bara för att kunna plugga. Men i dag känns det även jätte bra när jag i går eftermiddag fick veta att jag klarade VG på tentan. Det gör ju saken lättare att man kan släppa tanken om det första provet och bara kunna satsa på det andra provet. Har börjat längta till julovet, ska bli riktigt kul att åka hem, men först måste jag diskutera detta med jobbet så får man se vad de säger. Kanske de vill att man ska jobba jätte mycket, men om man hinner åka bort en vecka så är ju bara det kanon. Har blivit mycket glad för jag har tänkt gå igenom alla mina lådor med saker som jag har hos min pappa och det kan ju alltid vara spännande att se vad man har där.

I går var det riktigt trevlig satt med tjejkompisarna och såg en skräckfilm..lite pisamt kommer ibte riktigt i håg vad den heter, men något med ett rumsnumer aja. Men den var lite anorlunda, men bra var den och  rädd vart ja. ;)

Nu ska jag fortsätta fundera över Israel och Palestina konflikten..

Är det någon som funderat på att gå ut ur Svenska kyrkan?..har börjat fundera på detta ...

Size zero!

Det faktum att många kändisar ( nu inte alla) försöker nå idealet noll. Jag har alltid suttit och tyckt att det är löjligt att människor gör detta, men så läste jag nyss i en skvallertidining vilka mått man ska ha för att mäta:

Måtten är följande;

byst 80 cm
midja 58 cm
höfter 66 cm

men så bestämde jag att jag kunde ju ta och mäta mina mått, lite komiskt är det för det visade sig vara just den storleken jag har. För många kändisar strävar just efter detta, något som jag själv strävar emot.

Fursten av Niccolò Machiavelli


image77

Denna bok är mycket läsvärd, kanske lite tråkig om man nyss har suttit och pluggat. Men den är mycket läsavärd om man vill förstå hur en makt människa kan skapa sig sitt rike. Har tyvärr inte hunnit läsa slutet för den ligger i bokhyllan tillsammans med alla mina andra böcker :) Men hitils har den varit mycket intressant.!

Batteriets historia..

tycker det är lite häftigt med batteriets historia..jag råkar alltid fastna på små historiska insakter som oftast ändå visar sig vara mycket betydanden :) vet att jag har sett detta på ett progarm ( tyvärr minns jag ej) men där sade det att batteriet hade en religös betydelse under antiken..

Nu sitter man här igen..;)

..har varit så fullt upp med allt som har med plugget att göra att jag verkligen inte orkat idag. Men problemet är väll nu att jag känner mig lite konstig men ändå lättad av allt med plugg att göra. Men det är en dag i morogn också.. I morse innan jag gick till skolan såg jag hur humanist ordförandet Krister Sturmark satt i soffan och pratade igen om religösa friskolar. Mycket intressant att skolverket knappt vet om hur många skolor som egentligen är religösa eller har religösa ledare.

Nä nu ska jag äta och lägga näsan i boken om Jorden är en ö..måste ju fortsätta någon gång..

RSS 2.0
http://lina86.blogg.se/linasslakt