Tentaångest..

börjar även få en dålig känsla i magen att det kan gå jätte dåligt på tentan, men ändå att det kan gå jätte bra! Vet att jag kan, men e så osäker nu när vår historia lärare Mattias  fortfarande inte har skickat ut den..Nä det ska gå bra, måste ju vara positiv ;) Nu ska jag hinna med bussen!! hejdå!

Äntligen lite friskare!!

Jodå, tillfriskandet går framåt genom att jag var hos doktorn i går. Men det känndes lite underligt att sitta med en rysk kvinna som tolkade för en annan rysk kvinna. Hon sade en mening till mig och översatte massa till henne, hoppas hon inte sade något om lilla mig ;) Känndes ju lite pinsamt när hon sade att jag bara var förkyld och fick med mig ett recept.

På eftermiddagen fick jag och Carro gå den långa vägen ( iskallt -15), men egentligen är det ju varmt eller hur? Då fick jag hämta ut en stor gladburk med medicin. Den hette Mollipect, smak av blodapelsin och inte så värst god måste jag säga. Men medicin är ju medicin, men jag minns när jag var liten att det fanns med lakrissmak och den var ju jätte god ju. Ush har börjat få ont i huvudet igen, men men världen går ju inte under för det ;). Men jag kan erkänna att jag blev lite snurr i bollen efter medicinen i går kväll, men jag blev så glad. Jag fick äntligen sova hela natten! Jiipi!

Nu ska jag snart gå och börja handla julklappar.

/Lina

Är sjuk!

Har inte hunnit skriva på ett tag, fullt upp med vfu och plugg. Ätligen när man hinner bli en helg ledig och tycker det ska bli jätte kul att få gå ut. Men vad händer man bli sjuk..suck"

RSS 2.0
http://lina86.blogg.se/linasslakt