Funnen skatt från 900 talets England

Såg nyss i expressen att en far och dennes son har funnit en skatt från 900 - talet som är värd ca 10 miljoner kronor. Inte dåligt! det är så intressant att det finns skatter gömda kvar överallt, själv hittade jag som nioåring en gravplats från järnåldern..mycket intressant :)

Jaha, nu har ovädret kommit upp till oss..

Japp regnväderer har kommit i kapp oss här uppe i norrland, ska man skratta eller gråta? Jag höll på att blåsa bort idag på väg till jobbet. Paraplyt höll inte länge..hehe det hårda vädret var för mycket för den! Men ändå när jag gick där i spörregnet, med ett paraply som blåste och höll på kände jag mig riktig snygg i mina nya byxor, vita skor och min snygga vita topp från Graz. Samt hade jag rotat fram ett gammalt jeans bälte från london och en jeans jacka samma där från london. Kände mig riktigt snygg, synd bara att vädret var så dåligt...

Jaha så har Ingmar Bergman dött!! Vad har han gjort då? Måste tänka ... ;)

Gycklarens afton
Fanny och Alexander ( Älskar den)

Han var verkligen en bra regissör :)

Föresten blev så glad i dag Ikea katalogen låg i hallen när jag kom hem, jippi!!

Snö nu i Juli!

Läste nyss på expressen att det har snöat nu i Juli i Härjedalen, vilken chock man borde få. Man blir ju inte förvånad genom att vädret har varit så tokigt, hetta och massa med regn skurar. Snart får vi väll snö här uppe i Norrbotten igen??



Jaha, kanske kommer snön i år igen ;)

Ängsö/engsö slott, del II

Här kommer följande beskrivningar om fler spöken och sägnen...

Spökkatten:

Spökatten sägs ha klöst och rivits och det sägs även att den sista ägaren innan den nuvarande Piper dog av en hjärtatack när han sov i kattrummet. Men ingen trodde honom, för innan han dog sade han att han hade hört något i rummet som likande en katt..även andra som sovit i det rummet säger att de hört klös i väggarna. För några år sedan skulle man riva ner en vägg ( Minns tyvärr ej varför, säkert för att bygga om). Detta ledde till att man hittade en inbyggd katt som troligen fastnat när de byggt detta rum. Om det är ett svar på spökkatten, får bara fantastin säga! Men man kan beskåda kattens reliker på Ängsö spökvåning,..

Trollstenen:

Förr i tiden ute på Ryssbo var man ständigt utsatt för missväxt, insjukningar och olyckshändelser. Men de började bli fördersamma eftersom det bara var deras gård som hade detta och ingen runt om. Misstankarna började växa kring en grå sten som fanns på deras gård, trollstenen. Efter ett tags tvekan flyttade folket stenen med en eka över till en öde ö. Nu trodde folket att de kunde vara lungna genom att de nu hade lagt bort trollstenen så långt bort de kunde. Men detta hjälpte inte för dagen där på fanns stenen på samma plats igen och gav folket samma beskymmer igen. Det sista man nu gjorde var att ta stenen till Ängsös kyrka...I dag ligger den fortfarnde kvar och sägnen om den finns fortfarnde bland oss. Det sägs att den som rör den kan bli sjuk eller till och med dö...

kommer mer...


Ängsöslott - spökar det eller inte?

Ängsö slott ligger utanför Västerås och där har jag varit sedan jag var liten. Men nu när jag har flyttat norrut för att studera de senaste två åren har jag inte hunnit vara där så ofta. Tyckte alltid som liten om de facinerande sägnerna och spökhistorerna.

Ängsö slott är ganska gammalt och det omnäms först under 1100 talet. Kända familjer som bott i huset är Sparre och Piper, men den senaste familjen som äger slottet är familjen Piper vars ägare är den trevliga frun Piper. Tyvärr bor hon inte kvar på själva slottet pg.a att hon påstår att det finns spöken på slottet. Något som Ängsö och dess närbeliggande kyrka är kända för. Så vem vet vad som händer om du beger dig ut till kyrkan mitt i natten och springer runt kyrkan tre gånger.. I alla fall så minns jag att när jag var yngre att det alltid var det många gäng som ville göra detta..pga. risken troligen för att bli påkommen detta.

Vilka spökhistorier finns det på Ängsö? En av de klassiska spökhistorierna är om den puckelryggige hovnarren Anders Luxemburg. Han var den sista som såg Karl XII i livet sägs det. Hans kropp ligger begravd inne på kyrkogården, om man är intresserad så finns det inte så tydligt, efter ett antal letande hans namn och årtal. Men spökhistorien om honom sägs att han alltid vid midnatt går från slottet till kyrkan. Men man ska inte vara rädd för slottets ägare Piper sade en gång till mig att han är helt ofarlig och snäll så han gör inget. Så kanske finns det snälla spöken trotsallt?? Om man nu tror på spöken...

Den största sägnen handlar om den omtalade kvinnliga skepnaden som man kan se genom Kungarummet och som kommer gående in till slottets balsal vid klockan sju på kvällen. Piper medger att hon har sett detta väsen flera gånger, samt att hon tror att våldnaden är efter Britta Bååt.

Men det finns självklart många historier om detta slott, allt från spökhunden och spökkatten till den förstrollade stenen. men även Karl XIII skenande häst...kommer att strax skriva en del två då det finns ännu mer saker att skriva om..

Den här bilden...

image28

Denna bild tog jag när jag var i Graz, Österrike och den blev jag riktig nöjd med :) Och bilden som kommer efter anser jag är och var väldig smarrig :)

image29

Smarrigt, eller hur? ;)

Ja då e de söndag igen..

Sitter och fortsätter med min släktforskning, som ja nu har hållt på med i nio år :) jippi! Tyvärr sitter jag ganska fast med min pappas sida. Det är så att jag fortsatte min sökning till Österrike genom att åka dit nu i sommras, tyvärr var det mycket svårare att finna detta. Har nu funnit lite extra, men är otroligt osäker om det verkligen är en del av min släkt, eller ej. Föräldrarnas namn stämmer ,dotterns namn och födelse stämer bortsett att jag har den 18 oktober och i den ny uppgiften står det den 16 oktober. Detta kan ju bli fel när någon letar i arkiven. Jag försöker fortfarande få tag i arkiven, men de är inte så vänliga som man tror!!

Lite bilder från mitt kära familje/släkt land..














En tanke till Matilda ...

Hej!

Läste nyss en hemsida http://hem.passagen.se/dummapricken/ som berörde mig mycket djupt!!

Vill bara lägga en tanke för Matilda åtta år som kämpat hårt mot sin cancer...

Förbjudna kulter i Torah/ GT

Läser ofta Torah/GT och det finns alltid många stycken som jag läser om och om igen, både när jag förstår och inte förstår. Det finns ett stycke i tredje moseboken/ Leviticus i vers 20: Där det beskrivs om förbjudna kulter som är otrogna med Molok. Molok är något fult och ont. Om man skulle ta de krsitnas syn så kan detta betraktas som jävulen, men för oss som ser Torah som det heliga så är det ju inte honom man pratar om, vem eller vad är då Molok?

På wikipedia skriver de detta om Molok:

Molok är ursprungligen babyloniens eldsgud. Men det kan även vara guden Baal som oftast näms som Molak, och beskrivs oftast ha horn ( Kan vara därifrån de kristnas symbol och syn på den onda kommer ifrån)

I gammla testamentet beskrivs även av Kanaans folk namnet Malik eller Molok och att denna Gud firades med mänsklig offer, något som man även kan finna hos guden Adar. ( Molok och Adar är troligen samma Gud)

Molok förbjöds av Moses, och kung Salamo förådde hebrernas Gud, genom att be till Molok.

Salamo syndar:

1. Kungaboken , vers 11:

"I denna del beskrivs Salamos synd, genom att han bad till Astarte, fenikernas gudinna, samt Milkom, ammoniternas vidrighet." Men han bad även åt Kemosh, moabiternas vidrighet.

Men själv hittar jag inget om Molok i kungaboken? Kan jag ha fel, eller kan Milikom vara Molok`??

Men i alla fall, genom detta så dömdes Salomo och hans son Jerobeam, detta blev början till att riket delades i två delar. Guds förbannelse över Salomo och hans kommande ätt..


image20



Var på stan efter jobbet idag..

Så bestämde jag mig att jag minsann behöver ett par nya byxor, mina senaste älsklingsbyxor har blivit så tajta så jag kan knappt knäppa dem. Har visst gått upp så mycket ;) Så bestämmde jag mig för att gå på Gina Tricot, och hittade ett par fantastiska byxor..stup rör!! Svarta, ända problemet var att de satt jätte bra överallt utom där bak!! Har lagt undan dem till måndag, funderar på hur jag ska göra!!

Tyvärr har jag ingen bild på dem, men de e så snygga :)

Paris Hilton säljer sin vilja för 29 miljoner svenska kronor.

Nu efter allt som hänt på den senaste tiden har Paris Hilton insett att det inte alltid är bra att vara känd, hon vill nu ha lite lungn och ro och har därför sålt sitt hus. Tänk att få det huset?? ;)

image19

Undrar vem som kommer att flytta in i detta hus härnest? Tom Hanks? Britney Spears? Dolly Parton? Eller framför inte en ny kändis som inte kommit fram i rampljuset än?

Regression - sant eller falskt?

Har funderat över detta länge, det finns ju massor av sidor på internet där de beskriver om ämnet regression "frågan om tidigare liv". Men ska man tro på detta eller inte? Har vi left tidigare liv? Funkar detta eller är det huvudsakligen att käna pengar på folk? Eller kan fantasin ta över när man hamnar i ett läge i det medvetna, eller i sömnfas under hypnosen? Eller kan den som hyponoserar göra något med ens sinne? Det finns massor med frågor om detta, men hur många svar finns det?

Det finna flera sidor som tar upp detta bl.a www.vandpunkten.info Där de tar upp var regression är , hur man gör och hur mycket de tar för två timmar. ( http://www.vandpunkten.info/3.html ) Man har även tagit upp detta på tv 5, där bl.a Pontus Gårdinger är programledare. Även om man tror på detta eller inte så är det en intressant tanke över hur det skulle vara, vem man skulle vara osv.

Tänk om man har varit Jane the Arc, eller Elisabeth I det skulle ju inte vara helt fel, men om man nu bestämmer sig för att ta 1-2 timmar och betala ganska mycket pengar och får veta att man bara varit en finsk gammal gumma på 1800- talet, ska man bli besviken då eller?

Om någon skulle komma fram till mig och säga att han eller hon är kunnig i detta och gör detta gratis då skulle jag självklart nappa, men nä inte nu när det är en hel förmögenhet. Apropå förmögenhet kom jag in på en sida i går, minns ej sidans namn, men där skulle man betala 500 kronor om man skickade sitt namn och vilken fråga man hade ang. regression. Sedan efter tre veckor skulle man få veta vilka tidigare liv man har levt. Tyvärr finns det många bluffmakare som detta exempel och det gör ju så att man bli ännu mer skeptisk, inte sant?

Men ändå tänk om man skulle levt ett liv som Spinoza??



Jag skulle vilja ha..

en Tabby, en i silver. De är så super söta, synd bara att de är så dyra :( Men någon gång ska jag skaffa mig en Tabby!!


Är riktig trött just nu...

Har precis kommit hem från jobbet, en halvtimme innan jag slutade började det spöregna. Man bliir så snygg när man är dyngsur ;) Ska äta alldeles strax, blir riktig studentmat som vanligt, spagetti och köttbullar....



Läste nyss i boken "Nyreligionsitet i Sverige"

..att under 1998 skapades en stor negativitet kring en händelse utövat av Dragon Rouge, visste inte till en början vilka de är. De är en satanistisk grupp och samhället regerade mot att de hade döpt en unge till Satan..ush, stackars unge.. Men men det finns alltid konstiga människor i världen var man än bor.

Vaknade klockan åtta av att..

Någon ringe förbaskat mycket på min dörr. Jag ropade yrvaket att jag skulle öppna, försökte famla i mörkret efter något att sätta på mig..inget..det fortsatte att ringa på dörren. Jag hittade tillslut en kjol och en topp..råkade sätta linnet ut å in. Haha..precis när jag hann sätta på mig kläderna klev det in en man. Just snyggt, där stod jag..med linnet ut å in, rufsig i håret när en rörmokare kom in. Glömde ju bort att någon skulle komma...Hej sade jag lite förvånat, in gick han med skor och allt...började lirka om den rinnande kranen. Ja, efter en halvtimme gick han..snabbt hejdå. Jaha, då var klockan halv nio siså där, vad skulle jag göra nu då?? Jag bestämde mig för att lägga mig igen...somnade en kvart, nä nu går jag minssan upp !!

Vilken morgon alltså..

image18

Haha, känner mig lite så här ibland på morgonen!! ;)

Gjorde ett test i dag..

..över hur gammal jag kommer att bli, blev ju riktig nöjd om man tror på testet, 111 år :)

"Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till."

Oj oj, vad jag e duktig ;)

http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html

Blir ganska trött på kändisar som..

Paris Hilton, Lindsay Lohan och Britney Spears Alla har de gemesamt att de är rika, bortskämda, unga och snygga. De skulle kunna bli ännu större på ett bra sätt och kunna göra bra karriärer om de inte fortsätter att bete sig som ja, förlåt mig som små ungar...Vad är de igentligen kända för??? Hm??

Paris Hilton - Hon är förvisso född rik, men vad har hon gjort igentligen? Bortsätt att hon slösar sina föräldrars pengar på massa små saker, kläder och små husdjur ( Chihuahua). Visst har hon gjort ett eget märke och försökt vara modell, vad hände med den karriären? Visst har hon ett kontrakt hos Ford Models..men ändå. Paris har även försökt med en film...hur långt kom hon med den? Vi får inte heller glömma hennes första singel ? Stars are blind? Till skillnad mot hennes syster Nicky Hilton, som har lyckas riktigt bra, så vet jag inte hur Paris karriär kommer att bli i fortsättnigen, när den senaste skandalen överlöper den andra. Fängelseskandalen ( 5 maj 2007) är väll bara något man förstod skulle hända förr eller senare. Paris dömdes till fängelse i hela 45 dagar, orsaken var att hon hade kört utan körkort. Det hjälper alltså inte alltid att vara kändis eller att vara rik. Men råga på allt, höll jag väl på att sätta i halsen när pris Hilton kom ut ur fängslet och sade i tv sänding ( intervju, Larry King), att ja minsan hon hade ändrat på sig. Att hon ville bli en bra förebild för unga tjejer. Att hon nu skulle bli vuxen. I intervjuvn beskrev Paris hur hon fick panik och att det var orättvist att hon fick sitta i fängelse, men lilla flicka säger jag bara. Om vanligt folk fick sitta i fängelse i 45 dagar för att inte har körkort skulle de få göra det, det hjälper inte alltid att vara rik. Vad var det hon sade att hon hade ändrat sig på? Jo, att hon nu skulle skänka massa pengar till välgörenhet, läste bibeln och ja hon sade att hon faktist ägde en bibel. Som om detta inte var en lögn?.Vad kommer hon göra här näst?? Är det slut på helgonet Paris??

Lindsay Lohan  Ännu en ung stjärna, skådespelerska som det har gått bra för. Tycker att hon har i alla fall kommit långt från tre års ålder fram till i dag, men nu börjar hennes karrär klättra neråt igen. Varför? Därför att hon är på väg till samma öde som hennes vännina Paris Hilton. Hon är bara 21 år, lika gammal som jag. De senaste ryckterna om henne, är att hon är i ganska hög drogberoende och att hon har och gör mycket vilda fester, där det sägs att hon tagit/tar narkotika. Men i festerna ingår det även farliga knivlekar. Den senaste tiden har Lindsay både skapat rykten om narkotikainnehav och rattfylla. Hon har även grippits några gånger för rattfylla. De senaste månaderna har hon även fram och tillbaka åkt in och ut på rehab. Men under hela anklagelserna menar hon att hon är oskyldig och skyller på män runt henne. Men främst skyller hon sina problem på sin fader, som är nu idag en nykter alkolist. Detta visar verkligen att Lindsay behöver all hjälp hon kan få, eftersom detta är något som påverkar hennes liv och karriär. Genom att hon kan hamna i fängelse. Slår hon Paris Hiltons 45 dagar. Lindsay kan hamna i fängelse i upp till sex år. Ja, troligen om hon hamnar där kommer troligen hennes karriär vara över i framtiden.

Britney Spears Ja, de flesta vet vem hon är, men många har inte hört knappt någon icke skandal om henne på länge. Jag lyssnade på hennes musik ett tag när jag var ung, typ 14, tyckte som de flesta unga att hon var bra. Men vad ska man säga som en efter fan av henne? Ska man skratta eller gråta? Tycka synd om henne elle inte? Allt som har hänt henne, det är ganska mycket. Allt från att hon rakade av sig håret, där det senare skvallrade om att hon kanske hade blivit våldtagen?? Sedan började hon umgås med Paris Hilton, detta gjorde inte saken bättre. Genom detta blev de skandal om mycket festande, Britney utan trorsor och allt möjligt. Efter detta började rycktas om att hon inte var en bra mor. Detta ledde till ett stort bråk mellan henne och hennes ex, Kevin Federline. Inte råga på det så har hon nu satt upp all kontakt med sin mamma pg.a att hon ansåg att Britney är en dålig mor. Men den andra orsaken ligger även i att hennes mor har ställt sig på hennes ex. sida. Men det senaste och värsta skvallret om henne är en intrevju hon skulle göra med tidningen OK, där hon var mycket ursinnig och snodde kläder för 120.000. Britney hade lovats att genom intervjuvn få 7 miljoner kronor, men inte nu när hon gjorde på detta sätt. Inte nå med detta, hennes hund gick på toa på en av märkes kläderna?

Även om man blir trött på dem, vad skulle man annars göra om man inte fick läsa om dem? Jag som alltid längtar efter att få köpa expressen och skvaller bilagan på fredagar..för då vet jag ju att det är helg :)


Läste i tidningen Broderskap på internet nyss..

Det som väckte mitt intresse i denna artikel var att Japan har flest ungdomar i världen som fastnar i sekter fastän japan är mer sekulerad än vad Sverige är.  Artikelns namn var "Hyperreligioner i modernismens Mecka", där de beskrev bl.a den hemska Aum sekten som bedrev den största dådet efter Hiroshima, då de bedrev ett terrod dåd 1995 med saringas som släpptes av fem medlemar i gruppen i tunnelbanan. Något som verkligen satte skräck i huvustadens medborgare. I artikeln menar man att orsaken till att Japan har så många sekter kan bero på detta " fascinerande av new age och menar att de unga japanerna är lätta offer för grupper som lockar med att spå i händer, föreläsningar om reinkarnation och kurser i att få en bättre karma." Sedan vet man ju inte om fallet e så, men ändå blir amn ju ganska förvånad att så många sekter finns just i Japan. Fast vem vet kanske kan detta bero på att man förr i Japan bad till kejsaren dom Gud, kanske har detta skapat en upp å ned vänd sida av det hela?? Samt förr var alla tvungna att tillbe denna person som Gud, samt de gudar de hade, därfär kanske när landet blev sekulerat skapade det en förviring bland de unga och då vände de sig därför till nya möjligheter. Men vem vet, människan har alltid sikt sig till något som de är nyfikna på och inte förstår...

Ännu en dag med svärföräldrna :)

Nu har mian svärföräldrar åkt hem, det känns lite tomt efter dem, men vad ska man göra? Fick i alla fall en snygg städad lägenhet efteråt och det var ju snällt. Har inte hunnits kriva på ett tag, eftersom jag både har jobbat och haft familjen här. Fick föresten en jätte söt kommentar av två gammla gummor i förra evckor på jobbet, de tyckte jag var för en otrolig söt tjej, så jag tackar och bugar :) Har börjat gå igenom mina kursböcker nu och har faktist fått tag i en som jag verkligen tycker om att läsa. Den heter Nyreligiositet i Sverige av Liselotte Frisk, handlar om olika smafun, men även sekter som uppkommit fårn 1800 talet fram till idag. Den är mycket läsvärd där hon beskriver de olika samfunden/sekterna för vad de står för, men även hur de fungerar i samhället. Läste nyss, även om jag ahr hört det förut på internet att  Hare    Krishna är en av de fem farligaste sekterna i världen..

Rekomenderar denna bok..

FURSTEN!

av Niccolò Machiavelli

Jag rekomenderar  verkligen att ni ska läsa denna bok, den är verkligen bra för alla som vill förstå och veta HUR kejsare, statsmänn och alla lyssna maktmänniskor funkar. Denna bok skrevs under 1400-talet och den ger en en verklig över blick över hur en maktmänniska ska tänka och fungera, men viktigatse av allt hur de ska styra och ta över en makt. Läs den, minst en gång men helst två gånger :) så få ni en bra förståelse, liten och lätt att ta med sig i väskan var man går ;)

Nu har det gått ett tag..

Det har hänt så otroligt mycket just nu..jag har verkligen inte hunnit med att skriva som jag egentligen ska göra..har både haft min mamma och hennes familj här och nu har jag min pojkväns familj. Tiden går verkligen snabbare än man tänkt sig..

Till minne..

image15

Visst är hon söt???  1989-2006

Ps: Hennes mun ser lite glad ut genom lite photoshop, hon såg så ledssen ut.

Hej!

Ännu en varm dag har gått och det känns verkligen skönt att få börja jobba på måndag igen. Man blir ju lite lat av  bara vara hemma, men man får ju massa saker gjorda. I dag har vi haft ca 30 grader varmt. Så det blir mest bara att läsa och ta det lungt. Men snart är det helg och då finns det litemera saker att göra. Har föresten börjat fundera på födelsedagspresent till min pojke, men jag vet inte alls vad jag ska köpa. Hittade en jätte rolig hemsida med massa skoj, men minns inte avd den heter. Aja nu ska jag fortsätta med mitt.

John William Watherhouse

Har en tavla av honom som hänger i mitt vardagsrum, tycker verkligen om hans målningar. Satt för ett tag sedan och bläddrade på några av hans ( han levde på 1800-talet) tavlor som finns att köpa på inrenet. Två tavlor blev jag riktig förälskad i, vilken av dessa borde jag välja? Kan inte bestämma mig!!





självklart har ahn fler vackra tavlor som amn gärna vill ha :)

Hittade lite kändisbilder i mina mottagna filer..

som jag glömt att jag fått av min pappa för länge sedan :) Han tog dessa genom sitt jobb..

                          

Några kändiskort i alla fall ;)

Var hos doktorn i dag igen!

Fick ta ännu en spruta igen, ska få veta på fredag om jag behöver gå på tabletter eller ej. Har visst brist på B12.  I dag har jag inte mått så bra, så jag har varit hemma och skrivit på min nya hemsida som jag hoppas kommer att bli bra. Hemsidan kommer huvudsakligen ahndla om min släkt, men när den är klar kommer jag att lägga ut hemsidan för er.

Sitter och funderar som vanligt,

Har bläddrat runt på lite olika sidor på internet om Egypten. Funderar verkligen på att åka dit någongång, kanske om två år om man har råd. Det skulle vara fantastiskt att kunna se allt. Få känna atmosfären och se människor och kulturen. Men i dag blir det bara att drömma, hittade några riktigt bra clipp på youtub om Egypten.

http://www.youtube.com/watch?v=fixo3RLy7sw

http://www.youtube.com/watch?v=mYvgnMFELl4&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=vlHTZIUymHs&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=ja-pb_kzz40&mode=related&search=

Riktigt bra clipp, rekomenderas att se!!

Har en bok som legat i min bokhylla ett tag..

image4
          
                      "Aldrig mer! En bok om kommunismens folkmord och brott mot mänskligheten"

Har inte hunnit läsa den, men den verkar vara riktig bra. Försöker sluka så många böcker om kommunismen som möjligt, eftersom det är något man inte bör glömma.

var hos läkaren i dag..

Hade möte hos läkaren idag, gick dit för mina onda händer och fötter. Hon ställde frågor om mina kramper, hur ofta och hur det kändes. Vad jag äter för medicin och om jag är frisk. Om jag motionerar osv.  Hon sade även att mina smärter beskrivs likadant som en som är gravid, haha skulle jag vara gravid..nä har haft detta i minst ett år ;) annars sade hon att det kunde handla om hormonrubbning??? Om det hade något med mina p-piller att göra, men när jag sade att det var ca två och ett halvt årsedan jag började med dessa konsentrerade hon att det inte borde vara det.

Fick sedan gå och ta av mig kläderna så skulle hon undersöka mig, kände om allt var okey med ryggen, om jag kunde svälja bra osv. Frågade om jag åt ordentligt, var vegetarian. Sedan kände honpå mina fötter med en vibrerande pinne, hehe och sist så frågade hon om jag brukar vara kall om fötter och händer och det är jag gämt, bortsett från då haha!!

Sedan skulle jag få gå och ta prover bla.spruta ush höll ju på att svimma ;) samt urinprov. Ush...

Nu vet ni det, får väll veta proverna om ett tag

RSS 2.0
http://lina86.blogg.se/linasslakt